Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kamp Amersfoort


Nationaal Monument Kamp Amersfoort
Loes van Overeemlaan 19
3832 RZ Leusden
Tel: 033-4613129
info@kampamersfoort.nl
www.kampamersfoort.nl

 

Kamp Amersfoort krijgt een compleet nieuw museum met nieuwe programma’s en andere openingstijden. Ook voor schoolgroepen gelden vanaf de opening de nieuwe afspraken.  Tot de opening van de nieuwbouw kunt u hinder ondervinden van de werkzaamheden. De appelklok en de muurschilderingen zijn tijdelijk te bezichtigen in het bezoekerscentrum, waar een gastheer/-vrouw u meer informatie kan geven over de geschiedenis van de plek en de toekomstplannen. Ook het buitengebied is gewoon te bezoeken.

Huidige prijzen

De toegangsprijs bedraagt €5,- entree voor volwassenen (18+) en €2,50 voor kinderen/jongeren van 8 tot 18 jaar.

Veteranen hebben op vertoon van hun veteranenpas gratis toegang. Evenals oud gevangenen en beschermers op vertoon van hun beschermerspas.

De publieksrondleiding met gids op zondag kost daarnaast €3,50 per persoon vanaf 8 jaar.

U kunt alleen met pinpas betalen!

Het terrein tegenover het bezoekersgebouw en de gedenkplaats, waar u o.a. de schietbaan, het monument de Stenen Man, het lijkenhuisje en het loopgravenstelsel vindt, zijn altijd vrij toegankelijk.

Kamp Amersfoort is goed toegankelijk voor minder validen en beschikt over een invalidentoilet.

Uw ticket retourneren

U kunt uw bestelde ticket binnen 14 dagen na aankoop en uiterlijk 1 dag voor de entree datum retourneren. Maar hiervoor gebruik van het retourformulier op deze website.
Geef duidelijk uw bestelnummer aan en u ontvangt binnen 5 dagen uw geld terug op de bankrekening waarvan u de ticket(s) ook betaald heeft.